Hvad vil du gerne
søge frem?

Pressemeddelelser

Nyt fra AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus ansætter direktør

Bjarne Munk Jensen er manden der fortsat skal lede AffaldVarme Aarhus gennem den grønne omstilling. Indtil nu har han siddet i en tidsbegrænset stilling som direktør, siden AffaldVarme Aarhus blev selskabsgjort sidste år. Men fra og med 1. april er Bjarne Munk Jensen ansat som administrerende direktør.

25. marts 2021

Læs mere

Skæring Strand får fjernvarme

Knap 1000 ejendomme i Skæring Strand får nu tilbuddet om at blive en del af fjernvarmefællesskabet i Aarhus. Det giver husejerne mulighed for at få støjfri, driftssikker og grøn varme.

25. marts 2021

Læs mere

Vand kan fjernkøle større bygninger i Aarhus

Mange større bygninger står med et behov for køling. AffaldVarme Aarhus vil nu under-søge efterspørgslen på klimavenlig, driftssikker og konkurrencedygtig fjernkøling i Aarhus.

9. marts 2021

Læs mere

Rekordernes år på genbrugsstationerne

2020 blev et oprydningens år for aarhusianerne. Og det har kunnet mærkes på AffaldVarme Aarhus’ genbrugsstationer.

21. januar 2021

Læs mere

Unik varmepumpe testes på halmværket i Harlev

Aarhus-virksomheden Fenagy har udviklet en unik varmepumpe baseret på CO2 - nu skal den testes og bidrage til fjernvarmen hos AffaldVarme Aarhus.

20. januar 2021

Læs mere

Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Gennem et godt samarbejde har fire østjyske affaldsselskaber nu en fælles køreplan, som skal gøre over en halv million kunder klar til at sortere i 10 fraktioner fra 2023.

19. januar 2021

Læs mere

Få styr på juleaffaldet

Afpillede juletræer, gavepapir og ler fra juledekorationer. Når julen bæres ud, er der også en del juleaffald, der følger med. Men hvor skal det bæres hen? 

22. december 2020

Læs mere

I år er det endnu nemmere at komme af med sit juletræ

AffaldVarme Aarhus opretter i år otte nye opsamlingssteder, hvor aarhusianerne kan stille brugte juletræer efter jul. Håbet er, at mange vil benytte tilbuddet, så træerne ikke bliver smidt rundt i gaderne.

21. december 2020

Læs mere

Borgmestre: Fusion er til gavn for affalds- og fjernvarmekunderne

For at sikre den billigste og grønneste løsning for affalds- og fjernvarmekunderne vil Renosyd og AffaldVarme Aarhus fusionere de to selskabers forbrændingsanlæg i Skanderborg og Aarhus. 

18. december 2020

Læs mere

Nyt stort samarbejde skal få mest muligt ud af kundernes affald

Det er både godt for miljøet og for pengepungen, at fire østjyske affaldsselskaber nu vil samarbejde om nye affaldsordninger. En halv million østjyder skal til at sortere på samme måde.

27. oktober 2020

Læs mere

Dan Jord A/S skal bygge ny genbrugs-genbrugsstation i Lisbjerg

Det er både godt for miljøet og for pengepungen, at fire østjyske affaldsselskaber nu vil samarbejde om nye affaldsordninger. En halv million østjyder skal til at sortere på samme måde.

21. oktober 2020

Læs mere
Vil du have pressemeddelelser tilsendt?

Få besked, når der er nyheder fra AffaldVarme Aarhus